NOMUSS voor horeca & events

In volle service een kwalitatieve cocktail of mocktail serveren is op zijn zwakst gezegd geen easy job. Naast de voorbereidingen die je moet treffen, vraagt het ook heel wat expertise van je personeel. Daarnaast leiden de verschillende handelingen vaak tot lange wachttijden met frustraties & stress als gevolg.

Met NOMUSS willen we dit vermijden en garanderen we jou:

Snelle & eenvoudige oplossing

Of je nu met studenten, flexi's of beginners in de horecabranche werkt, NOMUSS maakt het voor iedereen mogelijk om premium cocktails te maken. Dit in minder dan 30 seconden én zonder voorbereidingstijd.

Eindeloos veel mogelijkheden

Mix moeiteloos een gevarieerd aanbod van cocktails, mocktails en spritz met slechts één Nomuss mixer en onze eenvoudige recepten. Bespaar tijd, ingrediënten en behoud je zen mindset.

Consistente smaak & kwaliteit

Onze niet-alcoholische cocktailmixers worden zorgvuldig samengesteld op basis van verse sappen, pure rietsuiker en natuurlijke aroma’s. Ongeacht de drukste uren kan je steeds dezelfde hoge kwaliteit verwachten.

Zero food waste

Verspilling is onbestaande. Geen restjes drank die onnodig blijven staan en plaats in je kast die je voor heel wat andere zaken kan gebruiken. Sounds good, right?

Minder kosten, meer omzet

Stijging in omzet door snelle service en het behoud van volumekortingen. Plus, een drastische vermindering in personeels- en voorraadkosten. Win-win!

Interesse in NOMUSS?

HORECA & EVENTS

Geïnteresseerd om Nomuss te gebruiken in jouw zaak of op je volgend event? Wij geven de voorkeur om samen te werken met lokale drankenhandelaars. Indien Nomuss nog niet beschikbaar is bij jouw vaste leverancier, neem dan gerust contact met ons op via het formulier hieronder.

TASTING

Nog niet vertrouwd met onze mixers en benieuwd naar onze smaken & werkwijze? Wij komen graag bij je langs op een afgesproken moment voor een tasting.

RELATIEGESCHENKEN

Geef Nomuss cadeau aan je klanten of collega's en verras hen met een origineel relatiegeschenk. Wij maken met plezier een op maat gemaakte offerte op voor jouw bedrijf.

Contacteer ons:

Contactformulier

Getuigenissen

DAMIER HOTEL - Kortrijk

Dankzij Nomuss kunnen we op elk moment van de dag consistente cocktails en mocktails serveren. Niet enkel onze barman maar ook onze flexi’s en studenten kunnen nu snel kwalitatieve drankjes bereiden. Dit bespaart ons veel tijd en voorbereidingswerk.

FUGAZI - GENT

De kunst van perfectie, balans en voortreffelijke smaak.

MTM Group - Gent

Het is een uitdaging om met een uitgebreid team en verschillende locaties op een consistente manier premium cocktails te serveren. We zochten al een tijdje naar een oplossing om dit efficiënt te implementeren, rekening houdend met onze lopende deals met drankenpartners. Daarnaast wouden we ook geen enkel compromis maken op smaak. NOMUSS heeft hier de geschikte oplossing voor gevonden.